Tempahan

Lebih awal daripada debut pelancaran Proton Saga 2016, Proton telah mengumumkan bahawa model baru kini dibuka untuk tempahan. Tiada harga telah diturunkan, tetapi kita disajikan dengan imej baru belakang-akhir Saga, yang seperti yang anda lihat, banyak berbeza daripada model terdahulu.

Saga baru akan tiba dengan tidak hanya kelihatan baru, tetapi juga dengan penarafan keselamatanempat bintang NCAP ASEAN. Saga mungkin akan menerima enjin 1.3L VVT yang sama daripada jenama Iriz, yang mempunyai output 94 hp dan 120 Nm pada hatchback.

tempahan

Syarikat itu juga telah mendedahkan ciri-ciri baru utama, termasuk ECO Drive Assist penunjuk dari Persona, kamera undur, depan dan sensor letak kereta belakang, dua port USB mengecas belakang, bangku belakang lipatan, but 420 liter (tujuh liter lebih besar), bantuan brek, sauh kerusi ISOFIX kanak-kanak dan, akhirnya, kawalan kestabilan bukit. Jaminan waranti juga telah meningkat daripada tiga tahun / 100,000 km hingga lima tahun Рwalaupun tidak ada had perbatuan telah dinyatakan,  ia adalah sama kepada Preve, Suprima S, Iriz dan Persona, iaitu 150,000 km.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here