OnePlus sebelum ini telah memberikan petanda akan menawarkan telefon pintar terbaru mereka, OnePlus 3 untuk pasaran Malaysia sekitar bulan Ogos 2016 ini.

Kini, Lazada Malaysia melalui laman mereka telah mula mengambil pra-tempahan untuk peranti berkenaan yang dijangka hadir pada 9 Ogos 2016 ini.

OnePlus 3 membawakan skrin bersaiz 5.5-inci dengan paparan HD penuh, dijana menggunakan cip Snapdragon 820, memori sehingga 6GB RAM, dan ruangan storan 64GB.

Ia menyertakan kamera belakang 16-megapixel, dan kamera hadapan 8-megapixel.

image via 9to5 Google

OnePlus 3 akan dilengkapi Oyxgen OS yang berasaskan kepada Android 6.0. Peranti ini menawarkan sokongan dwi-SIM dan pengimbas cap jari pada bahagian hadapan. OnePlus mengatakan ia turut hadir dengan sokongan Dash Charge untuk mengecas peranti dengan pantas.

Melalui penyenaraian di Lazada Malaysia, OnePlus 3 dengan jaminan rasmi OnePlus Malaysia ini hadir dalam dua warna, iaitu emas dan juga grafit.

Pra-tempahan dijangka bakal dibuka melalui Lazada Malaysia tidak lama lagi. Daripada apa yang disenaraikan, ia berharga RM1888 dan turut menawarkan Flip Case secara percuma.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here