Tak sangka hasrat seorang gadis berkongsi gambar raya adik beradik nya menjadi bualan netizen dan lebih melucukan ramai menyangka dia bermadu. Iyalah adik-adik kecil lagi, dah macam gambar family!

 Ingatkan poligami

Antara komen yang ditinggalkan netizen ialah “Awet muda beno dah berpoli, indahnya poligami kalau perempuan faham, banyaknya anak.”

Perkongsian tersebut mendapat lebih 24k retweet di Twitter. Rupanya adik-adik yang masih kecil itu hasil perkahwinan ayahnya yang kedua. Sebab itu ada jurang yang besar dari segi umur mereka. Di bawah gambar lengkap keluarga mereka.

Sudah 9 tahun begini

First batch

Second batch

Keluarga bahagia

Dah korang jangan salah faham lagi, kami pun happy tengok keluarga bahagia macam ni!

Baca lagi: Belanja Hampir RM200k Untuk Wajah Anime, Amirul Tidak Kisah Dikecam Netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here