Sumber imej: skift.com

Syarikat penerbangan, Emirates, melancarkan tawaran tambang istimewa untuk keluarga yang ingin melawat orang tersayang di London, sebagai salah satu destinasi popular di luar Dubai, sekali gus menggalakkan pelancong Malaysia meneroka bandar-bandar kegemaran mereka.

Tambang semua termasuk dari Kuala Lumpur adalah RM10,499 untuk kelas perniagaan, manakala RM2,649 bagi kelas ekonomi. Sumber imej: emirates.com

“Tambang semua termasuk dari Kuala Lumpur adalah RM10,499 untuk kelas perniagaan, manakala RM2,649 bagi kelas ekonomi,” katanya.

Bagi laluan Kuala Lumpur-Dubai, Emirates berkata, pelancong boleh memilih daripada empat penerbangan harian, iaitu tiga daripadanya dikendalikan pesawat Boeing 777 dan satu A380  Emirates, sebelum mengambil sambungan penerbangan seterusnya ke London.

SOURCESINARHARIAN
SHARE
Previous articleBersih 5 Boleh Berhimpun Jika Patuh APA 2012
Next articleSaman DOJ Tidak Libatkan Najib, Kerajaan, 1MDB
Seorang kolumnis bebas yang berasal dari hutan batu KL. Ruang lingkup dunia tanpa sempadan pada masa kini menjadikan saya sebagai seorang kaki travel bajet dan 'foodie in the making'. Pada masa bosan-bosan akan melayan update 'trending' netizen... Saya sangat berminat dengan perkembangan pertahanan dan politik domestik serta global. Nak berbalah boleh tapi biarlah dalam 'mode' yang bertamadun ye...

LEAVE A REPLY